3 kişilik elektrikli sıfır araba 246 bin TL fiyatla satışa çıktı! Türkiye'nin en ucuz sıfır arabası taksitle satışta

Araba fiyatlarında yaşanan yükseliş cepleri yakarken Türkiye'nin en ucuz sıfır arabası taksitle satışa çıktı.
3 kişilik elektrikli sıfır araba 246 bin TL fiyatla satışa çıktı! Türkiye'nin en ucuz sıfır arabası taksitle satışta

3 kişilik elektrikli sıfır araba 246 bin TL fiyatla satışa çıktı! Türkiye'nin en ucuz sıfır arabası taksitle satışta - Dünyada pandemi sonrasında başlayan sıfır araç stok sorunu araba fiyatlarını yukarıya çekerken küresel piyasalarda araç fiyatlarının en çok yükseldiği ülke Türkiye olmuştu.

Bir yandan sıfır araç stok sorunu, bir yandan artan talep, enflasyon ve döviz şoku ile araç fiyatları rekor üzerine rekor kırmış pandemi sonrasında düşmek bir yana fiyatlar daha da artmıştı. Araba fiyatları düşecek beklentisi ile alımlarını erteleyen kişiler deyim yerindeyse bin pişman olurken en ucuz sıfır araç fiyatı 400 bin TL bandını aşarak dar gelirlilerden sonra orta gelirli kişiler için de araba sahibi olmayı imkansız bir hale getirmişti.

TÜRKİYE'NİN EN UCUZ SIFIR ARABASI ARTIK RKS M5 MODELİ!

Son dönemde benzin ve motorin fiyatları rekor üzerine rekor zam görmeye devam ederken gözler elektrikli araç modellerine çevrilmişti. Elektrikli araba almak istiyorum diyen kişiler için yeni fiyatlar peş peşe açıklanmaya devam ederken küçük elektrikli araba modelleri arasında yer alan RKS M5 Modeli için Ağustos ayı fiyat listesi açıklandı.

rdks-5.jpg

RKS M5 modeli için yapılan açıklamada Ağustos ayı satış fiyatı nakit ödemeler için 232 bin 202 TL olarak açıklanırken taksitli ödeme yapmak isteyen kişiler için ise vade farkı hesaplandı. 7 aya kadar taksitli alımları için satış fiyatı 236 bin 846 TL olarak uygulanırken 12 ay vadeli satışlarda ise fiyat 246 bin 134 TL olarak hesaplanacak.

teknik-ozellikler.jpg

sifira-rac-fiyatlari-001.jpg

Araç hakkında yapılan açıklamada "M5 tüm sürüş detaylarını size sunan geniş lcd panele sahiptir. Bu panel ayrıca geri görüş özelliği ile fark atıyor. Elektrikli sarj üniteleri ile kolayca şarj edilebilme özelliğine sahip M5 ekonomik bir ortak" denilerek aracın elektrikli olmasına vurgu yapıldı. Araç için siparişler alınmaya başlandı.